Villkor

Villkor och information
Innehållet i denna webbutik tillhandahålls, uppdateras och hanteras av följande företag:

Företagsinformation: B. Hectors Skomarknad Aktiebolag
Organisationsnummer: 556210-6343
E-postadress: order@boots.nu

Betalning och priser
Alla priser är dagsaktuella och kan komma att ändras i framtiden. Individuellt och aktuellt totalpris för din beställning summeras i kassan, inklusive eventuella avgifter för frakt och betalning, samt moms.

Vi erbjuder följande betalsätt:
PayPal är ett tryggt och smidigt sätt att betala. Oavsett var du handlar så ser vi till att dina betalningsuppgifter är säkra. PayPal gör det enkelt, flexibelt och tryggt för dig att handla på nätet.

Få alla fördelarna med PayPal.
Det är valfritt att skapa ett PayPal-konto, men om du skapar ett konto får du PayPals köparskydd för alla köp som uppfyller villkoren. Dessutom kommer du att kunna betala snabbare varje gång du handlar. Villkor för betalning anges även i kassan under respektive betalningsalternativ.
Paypal erbjuder även direkt betalning med kort på ett smidigt och säkert sätt.

Leveranser och returer
Vi erbjuder följande leveransmetoder:

DHL Paket
Gratis frakt (oavsett beställningens volym eller vikt) för leveranser inom Sverige. Leverans 3-5 arbetsdagar
Om leveransförsening uppstår meddelar vi dig detta genom e-post. Du som kund har alltid rätt att häva köpet vid leveransförseningar. Vi förbehåller oss rätten att friskriva oss från all ersättning till kund gällande leveransförseningar.


Returer
Returer görs endast efter kontakt med order@boots.nu. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. Vi löser inte ut dessa. Gratis returfrakt gäller vid betalning med ett paypal konto där tjänsten är aktiverad. Returfrakten betalas av köparen och återfås efter ansökan hos paypal enligt följande instruktioner. https://www.paypal.com/webapps/mpp/refunded-returns?activate=true#three-steps

14 dagars öppet köp
Vi följer distansavtalslagen och därmed har du rätt att returnera beställda varor utan att ange någon anledning. Du ångrar ditt köp genom att inom 14 dagar från att du mottagit din beställning (eller större del av) meddela oss. Artikeln ska returneras väl emballerad, i fint skick och i originalkartong.


Returer skickas till:
B. Hectors Skomarknad Aktiebolag
STORGATAN 7
465 30 Nossebro


Återbetalning
Om du nyttjar din ångerrätt betalar vi tillbaka vad du har betalat för artikeln snarast. För ej uthämtade paket avdras frakt och expeditionsavgift på 250 kr.
Läs mer om distansavtalslagen hos Konsumentverket: http://www.konsumentverket.se/

Integritetspolicy
När du lägger din beställning hos oss behöver du uppge vissa personuppgifter. I samband med din beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt personuppgiftslagen (PUL) rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post.